NLP – hvordan og hvor kan jeg bruke det?

NLP Coaching er ikke terapi, men et effektivt verktøy, som er rettet mot nåtiden og fremtidige mål. Coaching sammensetter det beste fra psykologiens verden med menneskekunnskap, forretningsforståelse, spiritualitet og filosofi og tilbyr deg en effektiv vei til det liv, du ønsker.

NLP inneholder massevis av teknikker innenfor kommunikasjon, forhandling, målsetning og personlig vekst. Enhver NLP teknikk inneholder strategier for forandring og nye atferdsmønstre. NLP svarer fantastisk godt til dagens utvikling, hvor kravene til oss som mennesker – både privat og arbeidsmessig – blir større og større. NLP i dag er ikke hva det var i går – og i morgen er det ikke hva det er i dag. Det er en estetisk kunnskap i stadig utvikling, som gjør det mulig for individer å ta avgjørelser som muliggjør fenomenale positive forandringer, som i sin tur lover en fremtid med utallige berikende muligheter.